Deze beachbars zijn écht een bezoekje waard

Foto: Beach Bar Bums

Parelwitte stranden, helderblauwe zeeën, waaiende palmen en niet te vergeten een héérlijke zon in je gezicht: de Nederlandse Antillen hebben het allemaal. Wat zijn nou de beste plekken om van deze paradijsjes te genieten?

Wij hebben de leukste beachbar per eiland geselecteerd, die gegarandeerd een bezoekje waard is:

Aruba

MooMba Bar & Restaurant

Lekkere deuntjes van zowel lokale (live) bandjes als internationale dj’s: voor een muzikale avond ben je bij MooMba Beach Bar & Restaurant aan het juiste adres. De tropische locatie met grote rieten ‘palapa’, die enorme parasols, en het uitgestrekte terras op het strand van Palm Beach is ideaal om je te wanen in de feestelijke Arubaanse danscultuur. Bijvoorbeeld op zondagavond, want dan vindt er een gezellige happy hour plaats en transformeert het terras in een openlucht dansvloer.

Bonaire

Coco Beach Bonaire

Als een lokaal familiebedrijf weet Coco Beach Bonaire als geen ander hoe belangrijk het is om te genieten van elkaar en de mensen om je heen. De strandtent is nieuw en is gelegen aan een hagelwit zandstrand in het centrum van Bonaire. Indien je de heldere zonsondergang op zijn mooist wil bekijken, is Coco Beach de beste plek om dat te doen. Naast dat ze een duik- en snorkeltour aanbieden, kun je ook genieten van onder andere de ‘stoba’: een stoofpot die op Caribische wijze wordt klaargemaakt. Een echte specialiteit met verse ingrediënten uit eigen omgeving. Dit laatste om de lokale gemeenschap te ondersteunen én de gast een Bonairiaanse ervaring mee te geven!

Curaçao, Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba

Karakter

De beachbar Karakter is gevestigd op zowel Curaçao als de drie S-eilanden. Ontbijt, lunch, diner of een klein hapje: Karakter is van alle markten thuis en bereid om jou volledig in de watten te leggen. Bezoekers vinden het heerlijk om hier te relaxen in de schaduw onder het genot van een koel drankje. Mét uitzicht op zee, waar je eventueel ook meteen een verfrissende duik in kunt nemen. Ook een absolute aanrader is het romantische ‘candlelight dining’. Klinkt ons als zwoele muziek in de oren!